Az Ergofém Kft. 1992-ben alakult, amely 100%-ban hazai tulajdonban lévő vállalkozás. A fémipari termelő tevékenységet folytató üzem egy 6.234 m² külterületi ingatlanon helyezkedik el Újkígyóson, a román határtól mindössze 30 km távolságra.

A több, mint 23 éves szakmai múltra visszatekintő vállalkozás a folyamatos technológiai fejlesztések következtében képes a teljes fémfeldolgozási folyamatot ellátni. Így a tervezést, a lemezvágást, az élhajlítást, a hegesztést, a fém felületkezelést és az összeszerelést. Az elkészült termékek különböző iparágakba (gépgyártás, építőipar, bútoripar, energiaipar, autóipar) kerülnek beszállításra.

Az elmúlt években nyitottunk a romániai, a német és az osztrák piacok felé is, ezzel tovább bővült az exportértékesítésünk.

A vállalkozás tevékenységével jelenleg a dél-alföldi régió és annak vonzáskörzetének meghatározó piaci szereplője. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a technikai, technológiai és humánerő fejlesztésekre, így a fémmegmunkálás területén komplett szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek.

Lokálpatriótaként a cégvezetés kiemelt feladatának és kötelezettségének tekinti az Újkígyóson évente megrendezésre kerülő kulturális és sport rendezvények támogatását.

Küldetésünk

Vállalkozásunk elkötelezett arra, hogy tevékenységünket a vevői igények teljes körű figyelembe vételével végezzük. A megrendeléseket a vevő által meghatározott minőségben, mennyiségben és határidőben teljesítjük. Ezenkívül nyitottak vagyunk az egyedi elképzelések megvalósítására.